![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Jestem raczej trochę niżej niż na poziom przedszkola bo w przedszkolu coś się potrafi a ja jestem zielony w tym zakresie.
Mam następujący problem jak widać na obrazku mam box nie pamiętam jak on się nazywa chyba input box o ile mniemam jak widać to będzie box do wpisywania adresów email . Jedyne co chciałbym z tym zmienić to to żeby w momencie kiedy użytkownik w niego kliknie to tekst "Wpisz EMAIL" znikł i użytkownik mógł wpisać swój adres email no i aha jak wpisać żeby zmienić kolor tego "Wpisz EMAIL" Gdzieś znalazłem że polecenie VALUE pozwalało wpisać tekst w okienku to dałem ale nie było napisane jak zrobić aby tekst znikał(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nawet nie wiem jak to wpisać do google aby znalazło mi coś takiego. (IMG:http://img16.imageshack.us/img16/9060/boxcg.jpg) Jak wygląda ten kod:
Jeżeli ktoś mógłby mi napisać jak to powinno wyglądać poprawnie byłbym wdzięczny. Z góry dziękuje. Ten post edytował vexxon 6.04.2010, 23:54:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:52 |