![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem poczatkujacym no i nie radze sobie z niby prosta sprawa. Otoz mam artykuly i chcialbym zeby byla mozliwosc oceny artykulow w skali od 1-5 i potem zeby pokazywana byla srednia ocena . Kazdy artykul jest indentyfikowany po polu w bazie danych pole ma nazwe pid w tabeli gdzie przechowywane sa artykuly utworzylem dwa pola "liczbaglosow" i "sumaglosow" . Chcialbym zeby w tej bazie danych zapisywalo wlasnie te dane a zeby wyswietlalo przy danym artykule juz podczas przegladania strony jego srednia ocene
napisalem narazie to: <form action="modules.php?name=Content" method="post"><input type="hidden" name="act" value="add"><select name="ocena" size="1"><option value="0">Oceń</option><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option><option value="4">4</option><option value="5">5</option></select><input type="submit" value="ok"></form> no nie wiem co z tym dalej zrobic. prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 03:54 |