![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zrobilem taki układ div'ow: Kod <div id="box"> <div id="box_top"></div> <div id="box_middle"> <div id="box_right"> <div id="box_center"></div> </div> </div> <div id="box_bottom"></div> </div> Kod css: Kod #box { width:439px;} #box_top { height:12px; background: url(img/card_2_top.png);} #box_middle { background:url(img/card_2_left.png) repeat-y;} #box_bottom { height:18px; background: url(img/card_2_bottom.png);} #box_right { width:100%; background: url(img/card_2_right.png) right repeat-y;} #box_center { margin-left:7px; min-height:230px; width:422px; background:#76a901 url(img/card_2_bg.png) repeat-x;} Tu jest jak to wyglada w praktyce: html://kobusiewicz.pl/koboos/card.html Problem polega na tym, ze gdy wpisze jakis tekst w "box_center", to wszystko mi sie rozjezdza w pionie. Nie mam bladego pojecia czym to moze byc spowodowane. Mam nadzieje ze ktos z Was mi pomoze. Dodam, ze strasznie namordowalem sie z odpowiednim ustawieniem div'ow aby cienie i tla sie powielaly. Jesli uwazacie ze zrobione jest to nie za estetycznie, to podajcie moze jakies "lzejsze" rozwiazanie. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:25 |