![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam zapytanie a zarazem prosiłbym o pomoc, tworzę wyszukiwarke na stronie i chciałbym aby wyszukiwarka działała tak że po wybraniu z listy danej pozycji wyszukiwał kilka pozycji o różnych atrybutach, konkretniej chciałbym przypisać do danej nazwy wyszukiwanie kilku pozycji konkretnie kilku rozmiarów ciucha Obecnie kod wygląda tak: w takim stanie jedynie bede mogl wybrac i wyszukac jedna pozycje , chcialbym aby działało to tak że pod tedną nazwa np. 34 (S,XS, S/M) wyszukiwarka bedzie mi wyszukiwala wszystkie rozmiary Tzn tak:
niestety tak to nie dziala (chciualem tylko zobrazowac o co mi chodzi probowalem na rozne spoosbyi nie wychodzi moze ktos by mi podpowiedzial jak to maozna roziwazac jesli ni ena option to moze jakies checkboxy (prosilbym o kod) Bardzo z gory dziekuje Pozdrawiam P.s. 05-03-2010 Dziś ćwiczyłem z multiselectem a konkretnie z checkboxem ale tez nie wychodzi kod zrobilem taki
takie zapytanie jest wysylane w adresie przegladarki
jednak czy zaznacze kilka czy jeden checkbox to pazauje tylko jeden dany rozmiar np tylko pierwszy albo ostatni :/ Ten post edytował lupad 5.03.2010, 10:01:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:00 |