![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 7 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi jakich funkcji muszę użyć i co w ogolę zrobić żeby to działało nie chce żeby ktoś mi pisał gotowca czy coś tylko podał wskazówki lub pokazał istniejące już rozwiązania.
Chodzi mi o takie coś... mam napisany jakiś skrypt który: - przeciska wybrane prze zemnie przyciski to wiem że zdarzenie click(); - wypełnia inputy z danym name czyli tu tez sobie poradzę (chyba) - pobiera dane z dowolnego znacznika HTML z id, name lub class np. a wynik ma być "cos" - teraz wracając tych inputów chodzi mi żeby skrypt się logował gdzieś i zapamiętywał że jest zalogowany po czym wykonywał różne operacje np. w PA - skrypt automatycznie uruchamia się co jakieś 30 min i/lub o danej godzinie - wywoływanie funkcji która jest już w tym PA i żeby to jakoś działało dynamicznie bo to wywołanie funkcji wyświetla nowe okno (div) i tam trzeba dokonać kilku operacji np. klikanie w button przykład wrzucam skrypt na yoyo.pl a ten co 30 min loguje się na forum php i spamuje forum (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) oraz coś tam pobiera ;] Dzięki z góry Ten post edytował Qss 14.02.2010, 10:08:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:14 |