![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiem czy znacie taki skrypt jquery: lavaLamp - jest to efektowny skrypt dla menu: http://www.gmarwaha.com/blog/2007/08/23/la...-jquery-lovers/. Jak zainicjowałem ten skrypt u siebie - wszystko mi działa - tylko jest jeden problem - gdy kliknę na któryś z odnośników - wyświetla mi podstronę ale wybór w menu nie zostaje na aktywnym, tylko leci na pierwszy (domyślny). Wiem gdzie jest problem tylko nie mogę sobie poradzić jak go rozwiązać (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) . Problem leży w tym, że jak odnośniki mają poniższą postać to działa ok: natomiast jak mają postać poniższą to nie działa to ok. tzn. jak się coś wybierze - leci z powrotem na pierwszą opcję (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) . Musi to być w powyższej postaci, gdyż tak mam zbudowaną stronę, że te podstrony otwierają się w innym divie i tak mi to działa - tylko menu fiksuje. Żeby podpowiedzieć - zamieszczam kody źródłowe.. plik php:
plik css:
Proszę o pomoc... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:23 |