![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chyba ze 2 lata temu zakupiłem fajną domenę i od tej pory u mnie leży. Mam pomysł na portal społecznościowy. Jak już pisałem mam domenę, serwer ale niestety brak mi umiejętności programistycznych aby podjąć się pisania portalu społecznościowego z jego pełną funkcjonalnością i niezawodnością. Może ktoś z Was ma sporo wolnego czasu, dobrze zna się na PHP, MySQL no i może JavaScript? Ja z HTML'em dałbym radę, z grafiką również gdyż myślałem o stworzeniu czegoś prostego w obsłudze bardzo intuicyjnego dla użytkownika. Chciałbym z kimś współpracować. I teraz najgorsze. Nie mam kasy ![]() Jeśli ktoś jest chętny do współpracy to podaje e-mail: szafran86@gmail.com, podam więcej szczegółów. Wiadomo że portal miałby przynosić zyski i wtedy 50/50. Jeśli masz pomysł na jakieś zabezpieczenie siebie w tym przedsięwzięciu - jestem gotowy na propozycje. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Ten post edytował szafran86 2.02.2010, 19:23:03 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:43 |