|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich.
Sytuacja wygląda następująco. Jestem w trakcie tworzenia prostego sklepu internetowego w oparciu o PHP i Mysql. Na obecną chwilę mam coś takiego: index.php który wygląda tak
naglowek.php /kodowanie strony i to co zazwyczaj znajduje się w na początku strony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stopka.php menu.php tresc.php / tutaj łączę się z bazą danych i wyświetlam dane z Mysql Moja tabela : idgra nazwa Obraz /tu trzymam linki do plików graficznych w katalogu producent platforma kategoria cena data_dodania wymagania opis short_opis Po wprowadzeniu kilku rekordów przyszedł czas aby stworzyć podstronę dla każdej gry. I tu pojawia się moje pierwsze pytanie. Jaki będzie najlepszy(najłatwiejszy) sposób by to zrobić ? Czy może istnieje jakiś sposób by nie tworzyć kolejnych stron php dla każdej gry np. wiedzmin.php gta.php tylko np. przeładowywać stronę? Nadmieniam, że w bazie będzie około 50 gier żeby tylko pokazać że sklep działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Obecnie nie mam koszyka i nie wiem jeszcze jak się mam do niego zabrać. Z tym drugim również będę potrzebował pomocy. Więc macie jakieś sugestie ? Orientuje się ktoś ile kosztuje zrobienie takiego projektu? (gdybym sam nie dał rady ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli coś nie jest jasne to pisać. Postaram się bardziej przybliżyć sytuację. Strona jest obecnie na serwerze lokalnym ale jak będzie potrzeba to wrzucę na jakiś darmowy serwer. pozdrawiam |
|
|
|
kinimod1987 [PHP][MYSQL] Sklep internetowy 2.02.2010, 12:30:27
TheSnake Ja bym zrobił jeden plik ładujący dział z GET... 2.02.2010, 13:07:28
kinimod1987 ok to już zrobione
Myślę że przyszła najwyższa ... 7.02.2010, 17:44:24 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 01:36 |