![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Powiedzmy, że mamy stronke mp3h.pl (nie kryptoreklama bo mam inne)
Wiem, że uważacie to za warez, ale wcale tak nie jest mimo iż to nie moja stronka. Wolno udostępniać (do odsłuchu - jak wrzuta) ale nie do pobrania, chociaż wiadomo, mała zmiana adresu docelowego na wrzucie i się mp3 pobiera, ale to każdy wie i nie o to chodzi. Albo inaczej powiedzmy że mam stronke wp.pl (nie kryptoreklama, mam lepsze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak najefektywniej przeszukiwać duże bazy danych? Użytkownik może wpisać 1 słowo kluczowe i gra harfa, ale jak wpisze więcej... Poszukuję najefektywniejszego algorytmu wyszukiwania. Pewnie to forum jest za małe, żeby ktoś się znał na takich truflach, ale może; Prosty kod w php z fullindex mile widziany (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [MAM NADZIEJĘ, ŻE TEN TEMAT RAZ NA ZAWSZE ROZWIĄŻE PROBLEM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM] No to jedziemy kodziki i testujemy ich optymalność, najlepszy wygrywa zgrzewe zapsów; A tak poważnie to chciałbym w końcu usłyszeć jakieś rozsądne głosy. Z góry THX za HELP (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował mefistofeles 19.01.2010, 05:12:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:32 |