![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Korzystam z CMS-a Php-fusion v7 pod którego zamiast standardowego edytora tekstu czyli tinymce podpiąłem FCKeditor. Wszystko wygląda, że jest poprawnie, edytor się ładuje. I mam w tzn. newsach dwa pola tekstowe, body (streszczenie) i body2 (rozszerzone informacje) dla obu pól edytor FCK się ładnie ładuje. Wprowadzając jakiś tekst w oba pola pod przeglądarką firefox dane zapisują się w bazie, jak zrobię podgląd przed zapisaniem również teksty z obu pól widać. Problem jest natomiast pod przeglądarką IE. Wprowadzając tekst widzę dane tylko z pola drugiego (body2). Mam pytanie co może być powodem, że nie zapisują się w bazie wprowadzone dane do pola pierwszego (body). Dodam, że wcześniej jak był podpięty edytor Tinymce w IE dane się zapisywały. A bardzo mi zależy aby był właśnie ten FCK podpięty. Jeżeli będą potrzebne jakieś dodatkowe informacje, postaram od razu dodać. Z góry dziękuje za informacje i pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:12 |