![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Boje sie bardzo bo chyba ja odje***** i to nie malo
Mam klienta a on serwer i mi go uzyczyl do projektow ktore bede dla niego robil, ale oprocz moich rzeczy ma tam i inne swoje zlecenia ( to agencja interaktywna ) i teraz bawilem sie usuwaniem niepustych katalogow, w komntarzach : http://pl.php.net/manual/en/function.ftp-rmdir.php znalazlem metode :
jak widac wykonuje sie kilka razy aby usunac niepusty katalog, przyjmuje 2 argumenty, jeden to sciezka do katalogu co ma byc usuniety, druga to polaczenie FTP by to robil. Zmienilem ta metode na taka :
utworzylem katalog, w nim inny, dodalem pliki i ladnie mi usunal po wykonaniu tej funckji, ale po chwili przegladarka sie zawiesila, TotalCommander ( moj klient FTP ) tez a po odwieszce na serwerze nie ma z 80% katalogow. Jestem zalamany i sie boje, usunelo sie bardzo duzo danych, czy to wina tej metodki? Musze to wiedziec bo nie wiem co powiedziec klientowi/wlascicielowi serwera. to jest agencja, mial tam wszystkie swoje zlecenia i inne rzeczy. Ten post edytował Cr3dO 13.01.2010, 16:11:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 09:46 |