![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Skąd: Hamburg DE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
mam pytanie. Mam takie zapytanie: CODE $pozycja = 1 ; $query = "select * from dostawa where nr_dok='mm_"; $query .= $mm_nr; $query .= "/"; $query .= $mm_mc; $query .= "/"; $query .= $mm_rok ; $query .= "/PN/"; $query .= $mm_osoba ; $query .= "'"; if(!$result = mysql_query($query, $db_lnk)){ echo('Wystapil blad odczytu pozycji z dokumentu zwrotu<BR>'); @mysql_close(); exit; } while($row = mysql_fetch_row($result)){ $row7 = str_replace('.', ',', sprintf("%.2f", $row[7])); $row11 = str_replace('.', ',', sprintf("%.2f", $row[12])); echo "<tr > <td align=center>".$pozycja++."</td> <td align=left>$row[2]</td> <td align=center>szt</td> <td align=center>$row[6]</td> <td align=center>$row7 zł</td> <td align=right>$row11 zł</td> </tr>"; } Teraz mam taki problem - przy jednej dostawie mam 2 pozycje przy innej 10. Chciałabym azeby tabelka zawsze drukowała się z okresloną ilością wierszy tzn. 14. W przypadku kiedy beda tylko dwie pozycje chcialabym azeby pozostale wierszy drukowaly sie puste. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Ten post edytował agataperz 6.01.2010, 01:02:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 06:23 |