![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam nadzieję że to dobry dział na moje pytanie
Mianowicie rozkręcam sklep internetowy i potrzebuje dobrej strony, znalazłem w tym celu taniego informatyka z którym rozmawiałem i jedna rzeczy mi się nie zgadza ;/ Oto jego słowa: CMS przy rozbudowie to już byłby standard, to nie powinno być problemu jedna z darmowych http://typo3.com/ Ze względu na pozycjonowanie zastosowanie na początku lub w całości dla stron CMS nie jest pożadany. Wartosci pobierane z bazy nie są dobrze indeksowne Co o tym myślicie ? niepokoi mnie fakt że do tej pory strony które widziałem były robione na tabelach ale powiedział że może tez na divach ;/ jak myślicie na co powinienem uważać przy zlecaniu takiej stron żeby nie zostać po prostu wyrolowanym... Każda podpowiedź i sugestia będzie mi baardzo pomocna i drogocenna z góry za nią dziękuję pozdrawiam ! -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 19:52 |