![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pytanko koledzy, Mam oto link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kod ..... href="update(up);" ... On odwołuje się do poniższej funkcji Kod function update(up) { <? $sql = "UPDATE players SET up = up+'5000' WHERE name = '$user[1]'"; $result = $db->db_query($sql); ALERT('GOTOWE'); ?> } Ale chcę aby w zależności od przesłanego argumentu up end start ... itp wykonywał zapytanie do bazy danych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bo Teraz po kliknięciu wogóle nic nie updejtuje a zaś jak odświeze strone to mi samoczynnie updejta daje w postaci wykonania zapytania a tego nie chce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) p.s Jak widać na końcu jest js alert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) On jest wykonywany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) po kliknięciu w link a po odswiezeniu nie ? Po prostu jak by ten kod php nie sotoswał się do funkcji ? Pewnie cos robie źle (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował _Martin_ 20.12.2009, 19:40:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:44 |