![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam....
zrobiłem sobie jakąś stronę (grafikę) w photochop-ie no i wiadomo że teraz musze ją odpowiednio pociąć itp... ale teraz mam problem z css i podziałem tego na elementy tak aby działało i wyświetlało tak jak chce (jak powinno) poniżej zdjęcie... ![]() i teraz tak... to co nagłoówek i stopka i inne to wiadomo część stała i to jakoś nie sprawia mi problemu... tylko teraz tak, 1,2,3,4 to grafiki które mają być na stałe, czyli z ze stałym wymiarem, A, B, C, D - to grafika która ma się zmniejszać lub zwiekszać w zależności od treści strony i menu.. no i właśnie treść i menu mają się zwiekszać i zmniejszać w zależności od treści.. a co najważniejsze to wysokość grafik A B C D ma być uzależnione od ilości treści.. no i tu mam problem bo nie wiem jak to ułożyć by tak właśnie działało ![]() ktoś pomoże ![]() chodzi mi o takie rozstawienie i takie działanie poszczególnych div-ów które w zależności od treści A B C D będzie się zmieniało a 1 2 3 4 będzie zawsze takie same ![]() HELP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 14:08 |