![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam takie pytanie... Temat już poruszany na forum ale niestety żadne z rozwiązań mi nie zadziałało. Rozwiązania jakie znalazłem w guglu też nie działają albo są mocno okrojone... Dlatego postanowiłem wykombinować coś swojego. Muszę dołączyć odpowiedni arkusz css w zależności od rozdzielczości jaką ma użytkownik. Podzieliłem to na 3 kategorie czyli
1025<=1440<większe A więc mam coś takiego:
Tylko problem w tym, że ładuje mi się non stop ostatni arkusz czyli style1680 mimo że warunki są dobrze zapisane... Co może być powodem takiego działalnia? Ewentualnie może macie jakieś swoje sprawdzone i przede wszystkim działające metody na rozpoznawania rozdzielczości? Jeden z pomysłów jakie znalazłem w guglu to coś takiego:
Ale jakoś nie mam pomysłu jak szerokość ekranu wyciągnąć w pliku get_res.php. Przykład ze strony: http://www.webdeveloper.pl/wykrywanie_rozd...145,1,1,pl.html Jeśli możecie mi coś podpowiedzieć to będę wdzięczny. Z góry dzięki i pozdrawiam, Ł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:29 |