![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Bawię się z nową stroną, chciał bym aby jak najwięcej opcji było tam dostępnych bez odświeżania strony, a najłatwiej to chyba osiągnąć za pomocą onmouseover, onclick oraz display: none > display: block. Do pewnego czasu to działało, po najechaniu czy po kliknięciu na dany przycisk itp, pojawiał się kolejny div w którym można było coś wpisać czy coś zobaczyć, wykombinowałem sobie nawet przy niektórych takie fajne X, które ponownie nadawały danemu div'owi atrybut display: none. Jednakże teraz muszę zrobić coś takiego, że po kliknięciu na jakiś przycisk, pokazuje się dany div, po ponownym kliknięciu na ten sam przycisk - ten div znowu znika. Po prostu potrzebuję mieć jeden przycisk zarówno do wyświetlania i chowania jakiegoś diva - jednakże nie wiem jak to oskryptować. Problem pewnie popularny, jednakże nie mogę nigdzie znaleźć poprawnego rozwiązania - google pewnie je zna, ale nie mogę trafić frazy dzięki której mi je poda. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 08:26 |