![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie tabele: KATEGORIA id kategoria_pl PODKATEGORIE id podkategoria id_kategoria KATALOG_FIRM id id_podkategoria nazwa_firmy Mam problem z zapytaniem mianowicie chcę wyświetlić wszystko na jednej stronie najprawdopodobniej w dwóch pętlach - tak myślę bo nie widzę innej opcji w taki sposób: PIERWSZA KATEGORIA pierwsza podkategoria druga podkategoria trzecia czwarta DRUGA KATEGORIA pierwsza podkategoria druga podkategoria czwarta itd. dodatkowo chciałbym, aby wyświetliły się tylko te podkategorie które mają jakieś odpowiadające im rekordy w tabeli katalog_firm Udało mi się zrobić cos takiego PIERWSZA KATEGORIA pierwsza podkategoria (5) druga podkategoria (3) trzecia (3) czwarta (1) DRUGA KATEGORIA pierwsza podkategoria (0) druga podkategoria (0) czwarta (3) ,ale nie mogę połączyć tego żeby tak gdzie jest zero aby się niewyświetlało, proszę o wskazówki rady i uwagi co do poprawności kodu i zapytań
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 18:22 |