![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2002 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powitać...
Mam problem z wyświetlanie wyniku z zapytania do bazy mysql. Otóż kiedyś udało mi się to zrobić ale jakoś człowiek się cofa... ![]() Mam taki kod: Kod echo("<table>");
$sql = mysql_connect ($db_host, $db_user, $db_pass); mysql_select_db($db_name); $getopic = mysql_query("select * from $forum_tb_name where IsTopic='yes' ORDER BY User DESC"); while($shows = mysql_fetch_array($getopic)) { echo("<tr bgcolor="$kolor"> # i tu ma być wyświetlany na przemian jakis kolorek red i blue <td>$shows[Id]<td> <td>$shows[User]<td> <td>$shows[Post]<td> <td>$shows[Date]<td> </tr>"); } mysql_close($sql); echo("</table>"); Kod służy to wyświetlania tematów na forum dyskusyjnym i chodzi mi o efekt jak np. na forum http://www.winguides.com/forums/ tak aby na przemian były kolory.... Jeszcze jaśniej.. che uzyskać taki efekt.... to ma wyjść po stronie przeglądarki: przykładowo 3 wyniki. Kod <table>
<tr bgcolor="red"> <td>coś1<td> </tr> <tr bgcolor="blue"> <td>coś2<td> </tr> <tr bgcolor="red"> <td>coś3<td> </tr> </table> pomorzecie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:28 |