![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poniżej opis sytuacji - czy znacie jakieś rozwiązanie pls ![]() Nazwa domeny: xxxx.pl Rejestrator: dropped.pl Mój serwer (hosting): w home.pl Zmieniłem ustawienia dns i domena została oddelegowana na home.pl - zamierzam zbudować tam portal. Chciałbym jednak aby subdomena kredyty.xxxx.pl działała w systemie partnerskim bankier.pl. W tym celu wg założeń systemu trzeba w ustawieniach cname dla subdomeny ustawić wpis cname: cname.systempartnerski.pl Moje pytanie - czy da się to zrobić , jeśli tak to jak ![]() W panelu home.pl utworzyłem subdomenę kredyty.xxxx.pl lecz nie mam możliwości ustawienia wpisów cname (taka opcja jest tylko dla domen zarejestrowanych przez home.pl). Mogę jedynie subdomenę na podkatalog. Może umieszczenie pliku z jakimś kodem umożliwi zmianę cname dla subdomeny? Pls help, jestem początkującym webmasterem. -------------------- domeny na sprzedaż - optymalizacja24.pl, pcbank.pl, mieszkaniagdańsk.pl i inne.
Zapraszam na strony: SEO Domeny , Forum Polityczne , Opłaty Bankowe , Internet Bank |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:18 |