![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam sobie napisany koszyk. Niestety nie wyswietla on nic :? nie wiem czemu :? (bledow tez nie wywala :?) [php:1:2bb8c0d822]<?php session_start(); ini_set('display_errors','1'); class Koszyk { var $artykuly; function dodaj($numer, $ilosc){ $this->artykuly["$numer"] += $ilosc; } function usun($numer, $ilosc){ if($this->artykuly["$numer"]>$ilosc) $this->artykuly["$numer"]-=$ilosc; else $this->artykuly["$numer"]=0; } function wyswietl(){ while(list($k, $v) = each($this->artykuly)) if($v>0) echo "Artykul nr $k - $v sztuk<br>"; } } if (!isset($_SESSION['koszyk'])) { $koszyk = new Koszyk; } else { $koszyk = new Koszyk; $koszyk1 = $_SESSION['koszyk']; while (list($art, $ilosc) = each ($koszyk1)) { while(list($a,$i) = each ($ilosc)) { if ($a != null) { $koszyk->dodaj($a,$i); echo("Artykul: $a został dodany<br>"); } } } } $akcja = $_GET["akcja"]; $co = $_GET["co"]; $ilosc = $_GET["ile"]; if ($akcja = "dodaj") { $koszyk->dodaj($co,$ilosc); } $_SESSION['koszyk'] = $koszyk; while (list($art, $ilosc) = each ($koszyk1)) { while(list($a,$i) = each ($ilosc)) { $sql = "SELECT * FROM artykuly where id = '$a'"; $rez = mysql_query($sql); include_once("../db.php"); while($w = mysql_fetch_array($rez)) { $nazwa = $w["nazwa"]; echo("<a href = "?strona=koszyk&akcja=usun&co=$id&ile=1">Usuń z koszyka $nazwa</a><br>Masz $i sztuk $nazwa<br>"); } } } $koszyk->wyswietl(); ?>[/php:1:2bb8c0d822] jakies sugestie :?: edit: wrzucilem na inny serwer i wyskakuje mi Cytat Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/www/data/jaw.pl/www.hh.jaw.pl/public_html/praca/poprawka/koszyk/index.php on line 46 :?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 07:02 |