![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, mam kompa płyta główna ASUS z KT 600 obsługującą Raid i SATA i dysk SATA Maxtora. Mam taki problem, jak wkładam płyte WinXP i włączam kompa to zaczyna sie instalować ale po chwili... Wyskakuje mi info ze nie znalazło zadnj stacji dysków twardych i przerywa instalacje. Próbowałem wcisnąc F6 (instalacja sterowników raid) ale to tez nic nie dało. Pisze tylko zeby włozyc dyskietke ze sterownikami do stacji dysków a ja takowej nie ma i nigdy nie miałem - nie było zadnej dyskietki w zestawie ! Jesli chodzi o dysk to jest sprawny - jest na nim zainstalowany Win XP ale podczas właczania cały czas widać okno z przechodzącym paskiem - nie pomaga nawet tryb awaryjny !!!! kto wie jak zainstalować na tym kompie win ? prosze o pomoc bo sam nie moge nic wiecej wymyslis.
Do plyty gł. dostałem CD ze sterownikami, jak go włoze do napedy przed włozeniem cd z windowsem to instaliuje sie jakis free dos, pokazuje sie a: i na tym sie kończy - nie pokazuje ani C ani D a tym bardziej CD romu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 12:38 |