![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@Puciek
Pisz paszkwil, dawno nie publikowałeś, a mamy sezon ogórkowy ;] Skoro ~itsme jako moderator usunął, to miał jakiś powód i nie zrobił tego po to, abyś Ty dodał ponownie. Moderatorzy forum podejmują decyzje samodzielnie, nie muszą się z nich tłumaczyć. Nalezy je szanować, choć nie trzeba się z nimi zgadzać. Właściwa droga postępowania to złożenie reklamacji do ~itsme, w ostateczności do mnie. W ostatecznej ostateczności do Zarządu Php.pl, który może podjąć decyzję i nakazać mi to czy tamto. +10 do poziomu ostrzeżeń za świadome i celowe zignorowanie moderatora i za Cytat (...)przed kolejna moderacja wskaz mi punkt w regulaminie ktory zlamalem III. Prawa i obowiązki, Pkt 3 ppkt. n @jaco Cytat To czemu nie brechtać tylko kasować śmieszny obrazek? winksmiley.jpg Dodam tylko, że zwróciłem Athlanowi na ten wynik uwagę i jak zwykle skasował mój komentarz... && @cichy Cytat Gdyby akceptował komentarze u siebie, to można by sie troche pośmiać i po krzyku. Ale taka reakcja.... rzal i bul! withstupidsmiley.gif Co ma forum.php.pl do tego, że wam Athlan komciów nie zaakceptował? !noticed, posty usuwam Btw, prosze nie dystuktować w Humorze na ten temat. Mój post ma być tutaj ostatnim w tej sprawie. Prywatnie. Może to i zabawne, nieszkodliwe, ale mam ten komfort, że wiem jaka atmosfera panuje w tej kwestii na # i wiem, że jest to ciąg dalszy serialu "mamy ofiarę, poznęcajmy się" i tak właśnie -negatywnie - można to odbierać. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 23:32 |