![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zrobiłem sobie szablonik na Allegro. Testowałem go na Operze, starym IE, nowym oraz na Firefox'ie. Wszystko było dobrze. Marginesy były zachowywane, strona była na środku. Gdy wsytawiłem przedmiot (link - proszę tego nie odbierać za spam) w IE, strona nie została wyświetlana na środku (znaczy, opis) a marginesy nie były zachowane. Struktura szablonu Problem nr. 1
Strona, pod IE, nie wyświetla sie na środku. Margin auto nie działa, tak samo jak margin-left/right. Nie wiem zupełnie czemu. ![]() Problem nr.2
Cały div, wyświetla się za wysoko. Najeżdza na górne falbanki (div gora). Wcześniej było margin-top: -11em, aby pod operą i Firefoxem było ładnie. Ale pod IE margines nie był zachowywany. Potem zmieniłem na 0, ale to nic nie dało. Gdy dałem margin-top:2em; całość (pod IE) zjechała z góry i jest tam gdzie trzeba. Ale pod Operą i firefoxem zostaje brzydka dziura. Problem nr.3
IE tego nie akceptuje, tzn. tak jakby nie widzi. jakby tego styla nie było. Tez nie wiem jak to naprawić Proszę o pomoc! Ten post edytował thomson89 25.06.2009, 13:29:43 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:20 |