![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i przepraszam na wstepie za wulgaryzmy :/ ale juz nie moge...
Mam dwa konta na serwerze jabluszko.net (oczywiscie oplaconena jeszcze 7 miesiecy) ale od 2 miesiecy nie moge sie zalogowac na ftpa, ani na konto admina... Nie robilem totalnie nic, zadnych zmian z tym kontem (od momentu, gdzy dzialalo ok, rzecz jasna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Proboje jakims cudem znalezc sk...ela od serwera, ale z nimi nie da sie porozumiec (kiedys sie dalo, teraz sie nie odzywaja! :[ ) Nie wiem co mam robic, moze ktos ma pomysl? Znalazlem przez wyszukiwarke whoIs do kogo nalezy domena jabluszko.net i dowiedzialem sie, ze jest to xxx yyy (dane sa na stronie jabluszko.net), czyli gosc, ktory widnieje na stronie. Jest do tego telefon: 504144444 ale nikt nie odbiera!! Czy ktos ma pomysl co z tym zrobic? Gdzie to zglosic, a moze ktos zna tych ludzi? (oni sa z Wroclawia, adres to: podany na stronie, tutaj nie moge podobno zamieszczac danych...) POMOZCIE!! Dzieki, pozdrawiam Grzesiek PS Sorry za temat troche nie z tej dzialki, ale nic lepszego nie przychodzi mi do glowyu na razie... :/ PS2: Zmienilem troche pierwsza wersje, bo podobno nie mozna zostawiac danych... :/ sorry |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:56 |