![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Powiem szczerze o co mi chodzi. Za dwa tygodnie mam egzamin z programowania. Profesor daje nam zadania takiego typu: Kod struct Point{public int x,y;} // enum Season{Spring, Summer, Fall, Winter} // class MyDataSet { void setData(int limit) // { for(int i = 0; i < limit; i++){ // int n =42; Point p = new Point(); // Season s = Season.Winter; // } x = 43; p = new Point(); // a = Season.Winter; // Mamy wyjaśnić znaczenie i składnię wierszy oznaczonych znakiem komentarza// Nie proszę Was o to by ktoś mi rozwiązywał to zadanie na gotowe, lecz by wytłumaczył jak to zrobić, lub podesłał link do miejsca w którym sie tego nauczę. Wiem, że możecie wziąć mnie za nieuka i głąba który nie może nauczyć się programowanie lub mu sie po prostu nie chce, ale powiem tylko, że jestem sieciowcem - to jest moja specjalizacja. W tej branży obecnie praktykuję, a w przyszłości chce pracować. Programowanie jest mi nie potrzebne, więc swój czas wolę poświęcić na zgłębianie wiedzy z inżynierii sieci teleinformatycznych. Pozdrawiam, Łukasz Wawrzyniak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:20 |