Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Mentalność użytkowników
webdice

Developer

Grupa: Moderatorzy

Witam,

pozwoliłem sobie założyć ten wątek z powodu pewnych niejasności. Jest na forum kilku użytkowników którym wydaje się że zespół moderujący to grupa, za przeproszeniem murzynów, którzy nie mają życia poza wykonywaniem swoich forumowych obowiązków. Kolejną sprawą są raporty. Raportujesz? Super, ale wystarczy raz, raportowanie jednego wątku jest tylko powodem irytacji moderatorów oraz dodatkowym nakładem pracy.

Cytat
Ten watek przed pol dnia byl w niewlasciwym dziale, 3 razy go zglaszalem, w tym czasie kilku krotnie z przerwami byles na forum - dlaczego go nie przeniosles wczesniej? (...)

Co z tego że byłem na forum, może szukałem rozwiązania problemu? Może przypadkowo wszedłem klikając nie na Tą zakładkę co trzeba? Może przeglądałem forum przez telefon?

Jeśli ktoś z ekipy zwraca komuś uwagę w temacie, to nie po to, aby z nim dyskutować (masz problem, skorzystaj z prywatnych wiadomości). Później takie osoby dziwią się za na forum jest bałagan.

Cytat
Napisałem Ci juz cos - do poki nie jestes w stanie zapanowac nad tym bajzlem - mozesz mnie co najwyzej cmoknac w zadek ;]

Ciekaw jestem co za cham siedzi po drugiej stronie monitora. Nie życzę sobie takich sformułowań w kierunku mojej osoby. Strasznie irytowała Cię postawa użytkowników kanału IRC, ale sam nie jesteś lepszy. Nie wymagaj od innych niczego, jeśli sam nie możesz temu podołać.

Proszę więc, aby każdy kto ma jakiekolwiek problemy z ekipą, zastanowił się dwa razy zanim coś napisze.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.01.2026 - 12:32