|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
mam zadanie zrobic stroniczke do wydruku dla kilku elementów (z tablicy lub petli) i staram sie to automatyzowac... Wymysliłem, że: każdy wydruk bedzie otwierał sie w dodatkowym okienku z wpisem w body: onload=javascripr: window.print() tylko pojawia sie problem, jak zatrzymac skrypt do czasu wydrukowania poprzedniego, tzn. jak ustawic kolejke wydruków... chcialem zrobic tak, aby po wydrukowaniu pojawil sie przycisk do zamkniecia poprzedniego okna i żeby on poprzez przesłanie do okna wywołujacego parametru, wywoływal wydruk kolejnego elementu tablicy... najwygodniej by bylo, jakby okno samo zamykalo sie po wydruku i przesyłalo ten parametr dla kolejnego print, ale jak sie nie da, to moze jest jakiś skrypt wykrywający zamykanie okna lub parametr przycisku, powodujący, ze bedzie widoczny dla uzytkownika, ale niewidoczny na wydruku... Czy ja wymyslam niemozliwe? Jak to byście rozwiazali ewentualnie inaczej? Bardzo prosze o pomoc, wielkie dzieki z góry dla wszystkich chetnych pomóc. Less |
|
|
|
Less Drukowanie: window.print(); 27.05.2009, 00:44:14
Crozin Nie wykryjesz czy wydrukowano dokument. Ale może z... 27.05.2009, 05:20:29
Less A mozna? Zapewne trzeba wstawic znak podziału... 27.05.2009, 09:59:57 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 03:28 |