![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
widziałem, że są już tematy o podobnej nazwie, ale nie znalazłem tam odpowiedzi na swoje pytanie. Mianowicie robię stronkę opartą na DIV'ach i w jednym z nich umieściłem uwarunkowanie załadowania konkretnych plików, niestety pojawia się komunikat o błędzie. Oto fragment kodu index.php: CODE <div id="prawa"> <div id="prawa_tresc"> <?php $adres = $_SERVER[REQUEST_URI]; $etap1 = '/index.php?etap=1'; $etap2 = '/index.php?etap=2'; $etap3 = '/index.php?etap=3'; $etap4 = '/index.php?etap=4'; $etap5 = '/index.php?etap=5'; if($adres == $etap1) { include '/pliki/prawa1.php'; } elseif($adres == $etap2) { include '/pliki/prawa2.php'; } elseif($adres == $etap3) { include '/pliki/prawa3.php'; } elseif($adres == $etap4) { include '/pliki/prawa4.php'; } elseif($adres == $etap5) { include '/pliki/prawa5.php'; } else { include '/pliki/prawa1.php'; } ?> </div> </div> Przejrzałem już mnóstwo różnych kursów, postów na forach etc., ale i tak nie mogę dostrzec błędu. Proszę o pomoc. Co mogłem zrobić źle? Pozdrawiam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:33 |