![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy jest jakaś klasa, lub inna zabawka która ułatwiła by pracę z serwerem SQL ? Samemu nie mam siły nad tym pracować, próbowałem zrobić sobie coś co wykonywało by zapytanie, w razie napotkania problemów np składni, zapisywała to do tabeli error's itp. Ale uznałem że to zbyt dużo zabawy. Czy miał by ktoś, coś co jest rozwijane i ułatwiło by pracę, powodując by była bardziej logiczna, mądra itp ? Najlepiej, żeby łatwo dało się zaimplementować zabezpieczenia filtrujące, w części wykonawczej skryptu. Tak żeby można było wpisać coś ws tylu $dodb->(tabela, imie=$get['imie'], nazwisko=$get[ bla bla bla wszyscy wiezą) A przed wykonaniem technicznym, by wyszło zabezpieczenie tego... Bo teraz, trzeba usuwać złe znaczniki przed wysłaniem zapytania... Zawracanie kijem wisły... Bardzo bym prosił o pomoc, w necie jest dużo, głownie samoróbki ludzi... ale ja bym wolał coś pod czym podpisałą się jakaś firma, i co jest w miarę rozwijane z ramienia jakiegoś większego projektu. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:15 |