![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Skoro mi nikt nie pomaga, to próbuję własnych sił. Stworzyłem sobie kodzik który wyświetla jakąś tam liczbę. Lecz: - jak ustawiam w ifie na 5, to liczba wyświetla się 6 a potem przycisk znika - jak ustawiam w ifie na 0, to liczba wyświetla się -1, a potem przycisk znika - mimo że dałem style display display to i tak, przycisk, po zmienieniu wartości się nie pojawia - tak samo z minusem - daję minus, a potem plus to przycsik minus się nie pojawia Niestety nie wiem jak rozwiązać ten problem. Prosze o pomoc! KOD: Kod <html>
<head> </head> <body> <script type="text/javascript"> i=0; function dalej(){ if(i=='5'){ document.getElementById('dalej').style.display = 'none'; } if(i<'5'){ document.getElementById('dalej').style.display = 'display'; } i++; document.getElementById('liczba').innerHTML = i; } function wstecz(){ if(i=='0'){ document.getElementById('wstecz').style.display = 'none'; } if(i!='0'){ document.getElementById('wstecz').style.display = 'display'; } i--; document.getElementById('liczba').innerHTML = i; } </script> <p>Oto zmieniająca się liczba <b id='liczba'>0</b> </p> <input type='button' id="wstecz" onclick='wstecz()' value='wstecz'/> <input type='button' id="dalej" onclick='dalej()' value='dalej'/> </body> </html> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:08 |