![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Misie moje kochane mam ogromny problem w temacie formularzy i zapisywania do plików :[
Słuchajcie, chodzi o to, że jest wiele przykładów skryptów, które oferują zapisywanie danych z pola tekstowego formularza do pliku tekstowego. Podobnie dużo oferuje odczytywanie danych z pliku tekstowego. Jest na tym oparta nawet część prostych CMS'ów, jak chociażby ZSRR, ale ja nie o tym... Mój problem, polega na czymś zupełnie innym... Potrzebuję skryptu, który będzie wyglądał mniej więcej tak (i nie ma różnicy, czy dane będą zapisywane w bazie danych, czy w pliku tekstowym, ale poniższy przykład odniosę do plików tekstowych): FORMULARZ: $pole1; $pole2; $pole3; $pole4; $pole5; $pole6; ...etc. ZAPISUJE POLA DO PLIKU, GDZIE SĄ WSZYSTKIE POWYŻSZE DANE (ALBO TYLKO NIEKTÓRE, ALE...): $pole1; (to jednocześnie imię użytkownika w panelu logowania) $pole2; (to jednocześnie drugie pole w panelu logowania) $pole3; (to jednocześnie hasło w panelu logowania i nazwa pliku tekstowego do wczytania, dla strony docelowej) $pole4l; ...etc. (dane wyświetlane na stronie po wczytaniu do niej pliku tekstowego.) Pewnie wygląda na bardzo skomplikowane (przynajmniej dla mnie takie jest), ale może któryś z Was byłby w stanie mi pomóc w tym temacie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:15 |