Witam, mam pozornie wyglądający "głupi problem". A mianowicie mam taki kod:
<?php
if (!$Nazwa_serwisu)
{
echo "Nie ma danych<br>"; }
else
{
or
die("Brak lacznosci");
$db_name = "rma";
$nazwa = $_POST['Nazwa_serwisu'];
$sql = "UPDATE dodaj_serwis SET Nazwa_serwisu='$_POST[Nazwa_serwisu]' LIMIT 1";
$i=0;
while ($i < $num)
{
$Dlugosc_gwarancji=mysql_result($result,$i,"Dlugosc_gwarancji"); $Data_realizacji=mysql_result($result,$i,"Data_realizacji");
<form action="edit.php" method="post">
<input type="hidden" name="ud_id" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $id; ?>">
Nazwa_serwisu: <input type="text" name="ud_Nazwa_serwisu" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Nazwa_serwisu; ?>"><br>
Telefon: <input type="text" name="ud_Telefon" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Telefon; ?>"><br>
Nr_seryjny: <input type="text" name="ud_Nr_seryjny" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Nr_seryjny; ?>"><br>
Data_zakupu: <input type="text" name="ud_Data_zakupu" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Data_zakupu; ?>"><br>
Dlugosc_gwarancji: <input type="text" name="ud_Dlugosc_gwarancji" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Dlugosc_gwarancji; ?>"><br>
Rodzaj_serwisu: <input type="text" name="ud_Rodzaj_serwisu" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Rodzaj_serwisu; ?>"><br>
Data_realizacji: <input type="text" name="ud_Data_realizacji" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Data_realizacji; ?>"><br>
Dane_klienta: <input type="text" name="ud_Dane_klienta" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Dane_klienta; ?>"><br>
Opis_problemu: <input type="text" name="ud_Opis_problemu" value="<? <b><b><b><b>echo</b></b></b></b> $Opis_problemu; ?>"><br>
<input type="Submit" value="Aktualizuj">
</form>
++$i;
}
?>
Jak odpalam ten skrypt na stronie, pojawia mi się błąd że brakuje '<' w tym miejscu:
Kod
Dla mnie powyższy kod wygląda prawidłowo, ale nie działa to pewnie się mylę. Spójrzcie na niego
Dodam jeszcze że jak przed tym kawałkiem kodu
Kod
wstawie '?>' to fragment poniżej tego kodu jest ok, ale tak nie może być, bo wtedy nie bedzie realizacji całego kodu.
Ten post edytował frykar 4.02.2009, 21:33:53