![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, stworzyłem stronke narazie w html. Jest na niej główne menu, nagłówek i treść (zwykła prosta strona) Chciałbym zrobić na niej mozliwosc zakladania konta, lecz nie wiem jak. Mam serwer Krasnal, próbuje zrobic nowa baze danych o nazwie rejestracja, pisze w MysqlCMS: "create database rejestracja;" i jak klikam na enter pokazuje sie ERROR. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego?
Jeszcze jedno pytanie, aby rejestracja była możliwa musze zrobic menu na stronie w html o nazwie rejestracja, no i formularz? Jak to zrobic zeby w tym formularzu po przycisnieciu Zarejstruj urzytkownik mial pelny dostep do strony i mogł sie logowac z wpisanego wczesniej loginu i hasla. Wiem ze formularz musi chyba łaćzyc z bazą danych, ale jak? moze ktos zna jakies tutoriale? A i jeszcze jedno, ściągnołem skrypt rejestracji z jakiejs strony, bo samemu bym nie napisal, jak go zainstalowac na stronie, wkleilem go do katalogu usr, do pliku ze stroną, ale jak otwieram strone przez krasnala nic sie nie zmienia, strona caly czas jest taka jaka była, pomocy! Z gróy dziękuję;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 23:22 |