![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
A więc już niebawem zaczynam specjalizację , mam do wyboru projekotwanie stron www lub grafikę komputerową . Myślę na d grafą gdyż teraz dorabiam jako programista php , js . To pewne wyda wam się dziwne , ze wybieram grafę . Ale jak przeczytałem rozpiskę zagadnień - projekotwanie stron www to mi gały wyskoczyły ![]() W skład owego projekotwanie stron www wchodzi -html -xhtml -css -js -php: -same podstawy :/ koncząc na cookies ,pętle , formularze takie tam jak dla mnie podstawy . -wprowadzenie do mysql , i ajaksa . NA grafikę składa się o wiele lepszy program , i do tego jestem lamką z grafy i coś bym tam się nauczył . Teraz tylko pytanie , będę miał specjalizacje grafik komputerowy , a nie projektowanie stron www :/ Ale na to chyba nie patrzą pracodwacy jak przyjmują do pracy ? Technik ze specjalizacją grafik komputerowy , może chyba kodzić ? Pozdro Ten post edytował aleo 27.01.2009, 15:16:12 -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:23 |