![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie, jak zlikwidować podwójne wyniki z wyszukiwania z 2 wyszukiwarek? Znalazłem funkcje array_unique, ale jakos nie wiem jak ją zastosować w moim przypadku. Skrypt pobiera wyniki wyszukiwania z google i yahoo sw JSON, dekoduje i wyswietla na ekranie, ale sa podwójne wpisy, jak uzyc tej funkcji aby je zlikwidować?
Tablica moja: $phpobj2 = $json->decode($response); $phpobj3 = $json->decode($response2); $i = 0; $search_results = array(); foreach($phpobj2->responseData->results as $r) { $search_results['results'][$i]['title'] = $r->title; $search_results['results'][$i]['url'] = $r->url; $search_results['results'][$i]['content'] = $r->content; $i++; } foreach($phpobj3->ResultSet->Result as $t) { $search_results['results'][$i]['title'] = $t->Title; $search_results['results'][$i]['url'] = $t->Url; $search_results['results'][$i]['content'] = $t->Summary; $i++; } Ten post edytował zimack 25.01.2009, 14:29:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:55 |