Witam, mam oto taki skrypcik:
<?php
die ("Nie mozna polaczyc sie z mysql"); die ("nie mozna polaczyc sie z baza ksiazka");
if ($POST_['co'] == 'dodaj') {
if ($_POST['imie'] && $_POST['nazwisko'] && $_POST['waga']) {
$query = "INSERT INTO osoby (imie, nazwisko, ";
$query .= "waga) VALUES ('".$_POST['imie']."', '".$_POST['nazwisko']."', '".$_POST['waga']."');";
}
}
die ("nie mozna polaczyc sie z tabela osoby"); echo '<table cellpadding=5 border=1>'; echo'<tr><td>Imie:</td> <td>Nazwisko:</td>'; echo'<td>waga:</td></tr>';
$nr=$rekord['nr'];
$imie=$rekord['imie'];
$nazwisko=$rekord['nazwisko'];
$waga=$rekord['waga'];
echo '<tr><td>'.$imie.'</td><td>'.$nazwisko.'</td>'; echo '<td>'.$waga.'</td></tr>'; }
echo '<Form method="post"> Nowy rekord: '; echo '<input type="hidden" name="co" value="dodaj">'; echo '<table><tr><td>Imie: <input type="text" name="imie"></td>'; echo '<td>nazwisko: <input type="text" name="nazwisko"></td>'; echo '<td>waga: <input type="text" name="waga"></td></tr></table>'; echo '<input type="submit" value="dodaj"></form>'; ?>
Skrypt wyswietla i dodaje (powinien) rekordy z/do bazy danych ktora wczesniej stworzylem w PMA.
Jednak problem w tym iz nie dodaje, nie wyswietla mi sie zaden blad... poprostu po wcisnieciu przycisku odswieza mi sie strona nie dodajac rekordu... Prosilbym o sprawdzenie poprawnosci kodu.