![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcialbym się automatycznie zalogowac na daną storne za pomocą curl. Jestem poczatkujacy i napisałem a reczej zlepiłem cos takeigo:
CODE function createPostString($aPostFields) { foreach ($aPostFields as $key => $value) { $aPostFields[$key] = urlencode($key) . '=' . urlencode($value); } return implode('&', $aPostFields); } $postFields['email'] = 'mojemail'; $postFields['password'] = 'haselko'; $ch = curl_init('https://www.strona/login.php?url=%2Fpodstrona.php'); curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3'); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, createPostString($postFields)); curl_setopt( $ch, CURLOPT_POST, TRUE ); curl_exec($ch); curl_close($ch); ?> Jednak po odpaleniu skryptu w przeglądarcę widac jedynie stronę logowania danego aadresy wiec jak widać nie dziala. Co moze byc przyczyna? Nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 13:19 |