![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
fotomody.pl - serwis dla osób zajmujących się fotografią mody - fotografowie - modele - modelki - styliści - wizażyści - fryzjerzy - studia fotograficzne muszę się trochę podszkolić w zakresie przyjmowania krytyki:) chciałbym nauczyć się ją przyjmować i odpowiednio ustosunkować:) wiem, ze już nie raz tutaj na forum ocenialiście i to nawet całkiem nieźle (rzetelnie i profesjonalnie:) dzieła innych. czasem jak czytałem opinie aż mi się gorąco robiło i żal autora dzieła:) dzisiaj proszę Was o ocenę, wyrażanie opinii, zgłaszanie uwag na temat mojego dzieła. trwają zamknięte testy, zatem podaje dane logowania: fotomody.pl login: fotograf20@fotomody.pl, haslo: fotograf20 login: fotograf21@fotomody.pl, haslo: fotograf21 login: fotograf22@fotomody.pl, haslo: fotograf22 login: fotograf23@fotomody.pl, haslo: fotograf23 można korzystać z jednego z powyższych zestawów. serwis nie jest w pełni gotowy, dlatego testy są zamknięte:) z góry dziękuję za miłe słowa:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 21:38 |