![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisalem skrtpt do w php do wyswietlania obrazka (standart zadna rewelka)
I moim zdanie wszystko jest ok. Skrypty testuje na serwerze "Krasnal" pod Windowsem. Skrypcik Kod <?php
//konfiguracja obrazka $wysokosc = 200; $szerpkosc = 200; $ob=ImageCreate($szerokosc, $wysokosc); $bialy=ImageColorAllocate($ob, 255, 255, 255); $czarny=ImageColorAllocate($ob, 0, 0, 0); //rysowanie obrazka ImageFill($ob, 0, 0, $czrny); ImageLine($ob, 0, 0, $szerokosc, $wysokosc, $bialy); ImageString($ob, 4, 50, 150, "Sprzedaz", $bialy); header("Content-type: image/jpeg"); ImageJPEG($ob); //porzadki ImageDestroy($ob); ?> a tu mi wyswietla ze jest zle Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:usrkrasnalwwwtestmojeobrazek.php3:2) in c:usrkrasnalwwwtestmojeobrazek.php3 on line 19 sprawdzilem czy mam zainstalowany gd i to co wyciaglem GD Support enabled GD Version 1.6.2 or higher FreeType Support enabled FreeType Linkage with TTF library JPG Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled To co jest nie tak. Co mam robic. Prosze o pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:17 |