![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! mam problem z includowaniem stron. chodzi o wyświetlanie strony w stronie, zawsze używałem poniższej metody ale już mnie nie zadowala bo nowych podstron jest coraz więcej i edycja pliku ze stronami już powoli mnie denerwuje(np strona.pl/site.php?link=register.php) i chcę ułatwić sobię życie.
Nie wiem czemu to nie działa(poniżej). hosting jest na yoyo.pl. jak wpisze np www.strona.pl/cokolwiek to zamiast wyświetlić zawartość pliku error(przepraszamy taka strona nie istnieje) to wywala Błąd 404 Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje. a jak jestem na index.php to wyświetla zawartość głównej strony (pages/glowna). Nie wiem co jest grane że nie przekazuje zmiennych GET bo jak klikne w jakiś link w menu np kontakt to nie wyświetla strony w stronie tylko przenosi mnie na pages/kontakt i wyświetla jedynie samą stronę, czy o czymś zapomniałem? Z góry dzięki za pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:15 |