![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2008 Skąd: Terespol Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Odrazu mówię, że jestem początkujący. Mam pewien problem (naset nie wiem czy go będę umiał opisać).
Otóż znalazłem taki skrypcik: <?php if(ctype_alnum($_GET['plik']===false)) { $plik= 'dane/glowna.php'; } else { $plik= 'dane/'.$_GET['plik'].'.php'; } if(file_exists($plik)===true) { include($plik); } else { include('dane/glowna.php'); } ?> I bardzo mi się on podoba bo chodzi szybko (jak dla mnie) i jest łatwo dodać następny link. I teraz moje pytanie: Jak zrobić coś takiego jak na tej stronie: http://powertecfitness.com/product.php?id=...;view=exercises Chodzi mi o to, że wchodzimy na jakiś produkt (product.php?id=1) (i to jeszcze zrobie:D:D:D) a tam na tej stronce po lewej stronie jest tak jakby podmenu. Po kliknięciu 1 zmienna w adresie zostaje taka sama a druga się zmienia i pojawia się nowy tekst. I tu moje pytanie. Jak to łatwo i prosto zrobić? ![]() Kombinowałem z tym skrypcikiem ale coś mi nie wychodzi. Proszę o pomoc. Z góry thx. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:47 |