![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku chcę zaznaczyć że na codzień zajmuję się grafiką3d i flashem, moja kochana firma kazała mi zrobić formularz dla klienta... Html mam wmiarę opanowany, niestety php prawie wogole, formularz ma wyglądać następująco:
1. strona logowanie (login i hasło) 2. 1 strona formularza 3 pytania, przejście do kolejnej strony i tak aż do 5 strony na której będzie dopiero klawisz submit. 3. w formularzu znajdyją się takie pola: <td><input type="radio" name="p1" value=10></td> <td><input type="radio" name="p1" value=9></td> <td><input type="radio" name="p1" value=8></td> <td><input type="radio" name="p1" value=7></td> <td><input type="radio" name="p1" value=6></td> <td><input type="radio" name="p1" value=5></td> <td><input type="radio" name="p1" value=4></td> <td><input type="radio" name="p1" value=3></td> <td><input type="radio" name="p1" value=2></td> <td><input type="radio" name="p1" value=1></td> 1. <input type="text" name="p61"><br> 2. <input type="text" name="p62"><br> 3. <input type="text" name="p63"><br> Wydaje mi się że można to zrobić wyłącznie na php-ie niestety nie wiem jak się do tego zabrać od, czego zacząć w końcu w kilka godzin php-a się nie nauczę :cry: narazie doszedłem do tego: switch ($act) { case("add"): $message = "Imię: ".$imie."n"; $message .= "Nazwisko: ".$nazwisko."n"; .... itd Nie wkleiłem całości jednak troszkę już kumam php-a, Proszę pomoc :cry: [/list] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:50 |