![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Domyślam się, że temat pewnie był już wałkowany ale naprawdę sporo szukałem na tym i na innych forach i nie znalazłem odpowiedzi rozwiązującej mój problem. W PHP jestem zieloniutki, swój formularz zapożyczyłem z sieci i dostosowałem go do swoich potrzeb oraz dołączyłem sprawdzanie poprawności e-maila. Potrzebuję jeszcze dołożyć opcję wysyłania kopii wiadomości do nadawcy e-maila z odpowiednią treścią (inną niż przychodzi do mnie). W innych postach znalazłem rady aby dopisać po prostu pod funkcją mail drugie jej wywołanie z innym adresem (zmienną) ale niestety u mnie nie chce to działać. Błąd UNEXPECTED @ lub jeśli mail bez @ to wtedy UNEXPECTED STRING.
Funkcja mail wygląda u mnie następująco: Kod @mail("moj@email.pl","Wiadomość ze strony www","$message","$header") zmienna odpowiadająca za adres e-mail nadawcy to $email. W jaki sposób dołączyć do mojego formularza opcję wysyłki potwierdzenia do nadawcy meila? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:18 |