![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuje programu lub jakiegos skryptu dzieki ktoremu uzyskam pomoc zdalna. A dokladnie: np. ktos instaluje sobie programik server, a ja viever. chodzi mi o to zeby poradzil sobie ze zmiennym ip i z komputerami ktore sa w lanie np moj tato jest w sieci osiedlowej i czesto ma jakies problemy z kompem, ja jestem w anglii i najlepszym sposobem jest pomoc zdalna (ja tez jestem w sieci lokalnej) szukam konkretnego programu ktory nie wymaga zastosowania no ip! Tylko sam program ktory sobie z tym radzi ps moze to byc program komercyjny Wiem ze takie cos istnieje kiedys pracowalem w firmie, mielismy problem z oprogramowaniem. Zadzwonilismy na support.. Kazali wejsc na strone...cos tam trzeba bylo zrobic(na stronie) zatwierdzic i w tym momecie oni uzyskali zdalny dostep mimo firewall i innych zabezpieczen! Ta opcja przez www byla by dla mnie najlepsza bo nie wymaga instalacji zadnego oprogramowania na kompie do ktorego chcemy uzyskac dostep czy ktos zna taki skrypt al;bo program?? z gory dzieki za odpowiedz ps sorki za brak PL znakow |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:44 |