![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Kijów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż wczoraj późnym wieczorem podłączyłem świeżutkie głośniki Creative P580 do starej karty dźwiękowej Realteka zintegrownej z płytą główną. Efekt był taki, że wszystko od razu zadziałało, było spoko. Dzisiaj przed godziną wsadziłem nową karte SB Live 5.1, system ją wykrył i zainstalował. Podłączyłem wszystko - jest ok'a sprawdzałem po kilka razy. Gdy wyjmuje ze złodziejki przewód, w głośnikach lekko "huczy" więc wniosek taki, że podłączone są do źródła prądu. Poza tym trzy przewody (różowy, czarny, zielony) są podłączone do kompa. A więc próbuję włączyć głośniki, a na samym początku porażka - na pilocie w ktorym ustawiam dzwiek (i jednoczesnie je wlaczam) nie zaswietla sie "lampka", a co za tym idzie: glosniki nie dziajaja. No wiec moje pytanie jest takie, w czym tkwi problem. We wlasciwosciach dzwieku wszystko ustawione, a poza tym przed chwila sprobowalem podlaczyc glosniki do starej karty (bo mam dwie wlozone) i mimo wszystko nie ma dzwieku.
-------------------- gogogo dynamo ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:11 |