![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam w mojej stronie po dopisaniu linij dodającej zewnętrzny kod js, w sekcji body (<body>...</body>) jak i po znaczniku końca html (</html>...) pojawia się dziwny kod JS, niestety w dziedzinie js jestem bardzo początkujący i nie mam pojęcia dlaczego tak jest...
Prosił bym o rady dotyczące pozbycia się owego kodu, nie przeszkadzał by mi tak jeśli był by zgodny z w3c a on wywołuje cztery błędy... Link do strony z błędem: www.aid.webhost.pl/chat/ Kod (body): Kod <script language="JavaScript"> <!-- function SymError() { return true; } window.onerror = SymError; function SymInitWinOpen() { if (SymRealWinOpen == null) SymRealWinOpen = window.open; return SymWinOpen; } function SymWinOpen(url, name, attributes) { return (new Object()); } var SymRealWinOpen; window.open = SymInitWinOpen(); //--> </script> Kod (za koncem html): Kod <script language="JavaScript">
<!-- var SymRealOnLoad; var SymRealOnUnload; function SymOnUnload() { window.open = SymWinOpen; if(SymRealOnUnload != null) SymRealOnUnload(); } function SymOnLoad() { if(SymRealOnLoad != null) SymRealOnLoad(); window.open = SymRealWinOpen; if (SymRealOnUnload == null) { SymRealOnUnload = window.onunload; window.onunload = SymOnUnload; } } function SymInitWinOnload() { if ( SymRealOnLoad == null ) SymRealOnLoad = window.onload; return SymOnLoad; } window.onload = SymInitWinOnload(); //--> </script> Ten post edytował ShadowD 15.08.2008, 17:20:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 17:24 |