![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wszystkich zgromadzonych!
Aktualnie jestem w trakcie pisania serwisu społecznościowego właśnie dzisiaj zacząłem przeprowadzać pierwsze beta testy dlatego zgłaszam się do was z prośbą czy pomoglibyście mi przetestowąć moja pracę? od razu mówię to nie jest żadna reklama, nazwa jest przypadkowa testy przeprowadzam na darmowym serwerze ! miłe widziane są jakieś komentarze, jeszcze milej uwagi dotyczące funkcjonalność, błędów, pomysłów. Po zakończonym etapie beta testów wszystkie dane tj. zdjecia, dane podane w profilu wszystko zostanie usuniete Dziękuję za uwagę i zapraszam do testów www.seeme2.za.pl PS. nie wiem czy napisałem w dobrym dziale to jest mój pierwszy post;) LOGIN: piotrek HASŁO: gromlks Ten post edytował czuwaj 15.10.2012, 17:24:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki dla sowiq
Wielkie dzięki za przeprowadzony test to wszystko poprawie jak znajdę trochę wiecej czasu, jeśli chodzi o wyszukiwarkę to faktycznie nie działa bo jej jeszcze nie napisałem tam jest tylko wstawiony html. Druga sprawa jeśi chodzi o szkoły to liczba napewno aż tak bardzo nie wzrośnie bo założenia tego serwisu nie wybiegają dalej niż poza miasto w którym bedzie funkcjonować (lokalny serwis). Email jest walidowany przez jquery. w zakładcę zaawansowane bedą znajdować się ustawienia dotyczące konta np: zmiana hasła, email itp. Jeśli chodzi o anonse to faktycznie pokazują się inne po kliknieciu bo bo po odświeżeniu jest losowany następny z bazy zmienić to? "dobre" i "słabe" chcę zrobić bez odświerzania ale jeszcze nie ogarnołem jquery w tym stopniu żeby to napisać. Jeśli chodzi o wygląd add.php to jest to celowo zrobione tak żeby nie było monotonii na stronie w podobnym stylu są grupy, galeria oraz ranking, który pojawi sie w niedziele po wiekszej aktualizacji. Dzięki za ocenę to jest dla mnie ważne a co do czasu poświęconego na na pisanie to jakieś 30 h. Myślę że dyskusja bedzie w tym temacie toczyć przez dłuższy czas jeśli tylko znajda się chętni do rozmowy, z tego forum nauczyłem się naprawdę dużo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował czuwaj 15.10.2012, 21:28:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 17:27 |