![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
poniższa instrukcja wywala mi błąd: Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object... die($db->error) wyświetla: "Nieznana komenda" ((IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ) Używam PHP 5 Nie mogę znaleźć przyczyny problemu,,, może ktoś pomoże?
Ten post edytował dachu 14.10.2012, 13:32:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
znaczy o to
Cytat Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object in c:\usr\apache\httpd\html\test.php ? Jesli to to, to panie kolego to nie prze die() (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie wprowadzaj wbład (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jesli coś innego to podaj dokładnie co (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znaczy o to ? Jesli to to, to panie kolego to nie prze die() (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie wprowadzaj wbład (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jesli coś innego to podaj dokładnie co (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to skąd mi sie bierze ten komunikat? po co miałbym kłamać? przecież wklejam to co otrzymuje... To nie jest mój komunikat. Nigdzie czegoś takiego nie użyłem. To komunikat który otrzymuje stosując die(). KOrzystam z krasnala, na lokalu, więc może jakieś spolszczone erorry ... nie wiem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:07 |