![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
poniższa instrukcja wywala mi błąd: Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object... die($db->error) wyświetla: "Nieznana komenda" ((IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ) Używam PHP 5 Nie mogę znaleźć przyczyny problemu,,, może ktoś pomoże?
Ten post edytował dachu 14.10.2012, 13:32:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej, skoro znasz angielski to znaczy, ze jestes super.
Prawdopodobnie nie istnieje jedna z kolumn do których się odwołujesz. A jak ktoś Ci coś odpisuje, to znaczy, że chce dobrze i nie musisz być ironiczny ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej, skoro znasz angielski to znaczy, ze jestes super. Prawdopodobnie nie istnieje jedna z kolumn do których się odwołujesz. A jak ktoś Ci coś odpisuje, to znaczy, że chce dobrze i nie musisz być ironiczny ! sory, męcze sie z tym troche i mi nerwy już puszczają,,, kolumny są wszystkie,, robie zwykłe zapytanie bez prepare i działa Masz zainstalowane rozszerzenie mysqli i sprawdzałeś że działa? To jest błąd mysql 1047. Możesz wygooglać kilka wątków podobnych. mam zainstalowane rozszerzenie mysqli i działa wszystko ok, nie hula tylko z prepare,,, tak w google są wątki na ten temat i kilka przerobiłem ,,, i nic to nie daje, spróbuje jeszcze na serwerze to odpalić,, może na lokalu coś sie chrzani,, nie wiem ,,, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:37 |